php에서 trim 은 어떻게 사용하나요?

TechNote Forum Forums Forum php에서 trim 은 어떻게 사용하나요?

Tagged: ,

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by  technote 11 months, 4 weeks ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #658

    technote
    Keymaster

    <li>
    2 </li>

     

    그냥 php 로 2를 echo 했는데 위와 같이 줄바뀜 문자와 스페이스가 들어있습니다.

     

    php에서 trim을 사용해야 할 것 같은데 사용법이 어떻게 되나요?

    #704

    cefm****
    Participant

    test

    #705

    cefm****
    Participant

    pi[

    • This reply was modified 11 months, 4 weeks ago by  cefm****.
    #709

    technote
    Keymaster

    test

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.